Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، روز گذشته خبری با عنوان «رودخانه زاینده‌رود گل‌آلود شد/ خروج طرح‌های پدافندی آبرسانی شهرکرد از مدار» در یکی از خبرگزاری‌ها منتشر شد؛ در این خبر علی حیدری‌ سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری  ‌با تایید گل‌آلود شدن رودخانه زاینده‌رود ‌در محل اجرای طرح‌های پدافندی‌ گفته بود: مقداری رودخانه گل‌آلود شده و باید صبر کرد تا مشکل حل شود که با تمام قوا پیگیر رفع مشکل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مرتضی درخشان‌ رئیس صنف کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری نیز در این خبر عنوان کرده بود که در شرایط فعلی شهرکرد، رسوب‌گیرهای سد زاینده‌رود باز شده که باعث گل‌آلودی رودخانه و خروج طرح‌های پدافندی آبرسانی شهرکرد از مدار شده است.

وی افزود: با این اقدامات کدورت آب بسیار بالا رفت و در اول صبح بسیار آسیب‌زننده بود که هم‌اکنون آب شرب برخی از مردم قطع است و دوباره ‌مشکل آبی در مرکز استان پیش‌بینی می‌شود.

در همین راستا خبرگزاری فارس درباره صحت این خبر موضوع را از روابط عمومی آب منطقه‌ای اصفهان جویا شد که جوابیه‌ای از سوی روابط عمومی آب منطقه‌ای اصفهان به شرح زیر درباره گل‌آلود شدن رودخانه زاینده‌رود صادر شد.

میزان کدورت آب زاینده‌رود در هنگام باز‌گشایی برای توزیع آب کشاورزی طبیعی است

در راستای شفاف‌سازی روابط عمومی آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد با توجه به مطالب منتشر شده در فضای رسانه‌ای در خصوص گل‌آلود شدن رودخانه و مشکلات به وجود آمده برای تأمین آب شرب شهرکرد، بر اساس برنامه منابع و مصارف سالانه حوضه زاینده‌رود ابلاغی از وزارت نیرو، دبی خروجی سد زاینده‌‌رود برای آبیاری باغات غرب استان اصفهان در ساعت ۰۰:۰۰ مورخ یک شهریور ۱۴۰۱ افزایش یافت.

میزان کدورت آب زاینده‌رود در هنگام باز‌گشایی برای توزیع آب کشاورزی طبیعی است؛ در این بازگشایی طی اندازه‌گیر‌ی‌های به عمل آمده، میزان کدورت آب در سد تنظیمی زاینده‌رود (محل ورودی آبرسانی به سامانه دوم آبرسانی به اصفهان بزرگ ) از ۶۵ NTU فراتر نرفت.

با توجه به وقوع سیلاب‌های قبلی در رودخانه زاینده‌رود، به دلیل افزایش تراز آب در رودخانه حجم گل و لای تجمیع یافته در بستر و حاشیه رودخانه ناشی از سیلاب‌های قبلی منجر به افزایش کدورت در طول رودخانه نسبت به دوره‌های قبلی شد.

در ادامه این جوابیه آمده است: قابل ذکر است زاینده‌رود در بازه موردنظر تأمین کننده آب تصفیه‌خانه بابا شیخعلی، تصفیه‌خانه کاشان، سامانه دوم آبرسانی به اصفهان بزرگ، تصفیه‌خانه آب یزد نیز است که در آبرسانی به تأسیسات فوق هیچ اختلالی ایجاد نشد که در این خصوص توصیه می‌شود رسانه‌های مرتبط اخبار صحیح زاینده‌رود را از منبع موثق(www.esrw.ir)  پیگیری کنند.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: زاینده رود آب منطقه ای اصفهان گل آلود شدن زاینده رود سامانه دوم آبرسانی به اصفهان رودخانه زاینده رود زاینده رود گل آلود شد کدورت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی آخرین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود تا ۱۶ اردیبهشت ماه به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

در حال حاضر میزان پرشدگی سد زاینده رود ۳۲ درصد اعلام شده است.

براساس آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، ذخیره کنونی سد زاینده‌رود نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد کاهش یافته است.

همچنین بنا بر آمار سازمان هواشناسی میانگین بارش‌ها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (یکم مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۸۲ میلیمتر اعلام شده و ارتفاع برفی گزارش نشده است.

سد زاینده‌رود به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین‌کننده آب شرب، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۴۹ بهره‌برداری شد، این سد قوسی شکل در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

کد خبر 6097746

دیگر خبرها

  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • تبدیل یک ورزشگاه فوتبال به استخر گل‌آلود! (فیلم)
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت