Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جشنواره ملی «کرونا داستان» به همت سازمان نظام پزشکی کشور و با شرکت دانشجویان و حرفه‌مندان حوزه بهداشت و سلامت برگزار شد، محمدحسن مردانی، از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز بهداشت استان، با نگارش داستانی با محوریت قرنطینه مبتلایان به بیماری کرونا در اصفهان و جان فشانی‌های مدافعان بهداشت و سلامت برای مقابله با این بلای شوم، موفق شد رتبه نخست کشور را کسب کند و لوح تقدیر و جایزه ویژه جشنواره را در بخش حرفه مندان حوزه بهداشت و سلامت به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره که در دو بخش روایت و داستان برگزار شد، فعالان عرصه بهداشت و سلامت از نقاط مختلف ایران اسلامی، در ۱۰ محور موضوعی اعم از رخدادهای طنز در مواجهه با بحران کرونا، قرنطینه و مدیریت تنهایی، اضطراب و هراس ناشی از بیماری، وسواس در رعایت توصیه‌های بهداشتی، همدلی و اقبال عمومی نسبت به کادر درمان، خستگی شغلی مدافعین سلامت، مواجهه با مرگ و فقدان عزیزان و… به ثبت داستان‌ها و روایت‌های ماندگار خویش از پاندمی کووید ۱۹ پرداختند.

روایت مدافع سلامت اصفهانی در این جشنواره، شرح کوتاهی است از شیوع نا به هنگام بیماری کرونا در اصفهان، برپایی مراکز قرنطینه عمومی در ورزشگاه‌ها و دست و پنجه نرم کردن‌های کادر بهداشت و درمان با مردمانی که هنوز وخامت حال خویش را نپذیرفته و برای بازگشتن به خانه و کاشانه خود، بی امان تقلا می‌کنند.

در آئین اختتامیه این جشنواره که ۳۱ شهریورماه سال جاری در سازمان نظام پزشکی کشور برگزار گردید، علاوه بر معرفی و تقدیر از برگزیدگان جشنواره در دو بخش دانشجویان و رزیدنت‌ها و حرفه مندان و شاغلین حوزه بهداشت و درمان کشور، از کتاب «کرونا داستان» که مشتمل بر ۲۶ داستان و روایت جذاب و خواندنی با موضوع کرونا است، رونمایی شد.

کد خبر 5311282

منبع: مهر

کلیدواژه: مدافعان سلامت داستان کوتاه سازمان نظام پزشکی هفته دفاع مقدس ویروس کرونا واکسن کرونا اربعین 1400 آمار کرونا اربعین حسینی بوشهر دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان دفاع مقدس کرمانشاه واکسیناسیون کرونا ایلام مجلس شورای اسلامی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۷۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، در مراسم روز جهانی ماما که در سالن هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، افزود: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

وی، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور دانست و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی گفت: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری، همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

فرشیدی در پایان تاکید کرد: باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه‌تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

کد خبر 6099747 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اردبیل ‌رتبه نخست رشد اقتصاد دانش‌بنیان ‌کشور را کسب کرد
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود